- ט"ו אלול ה'תשפ"ה 08/09/2025כבן 70 נפל מחלון ברחוב שלום צלח, פונה לבלינסון במצב בינוני
- ז' אלול ה'תשפ"ה 31/08/2025מועצת העיר אישרה הערב, יום ראשון, 31 באוגוסט, פה אחד את תקציב התמיכות לאחזקת בתי כנסת וענייני דת. בין השאר אושר תקציב לבניית מקווה ומרכז קהילתי ברחוב פנחס חגין. מעניין יהיה לראות תגובת השכנים באיזור למקווה שיוקם
אוכל
מאפינס קוטג′
ז' תשרי ה'תשע"ה 01/10/2014
ליאת זפט
ארוחת ערב משביעה וטעימה ברבע שעה
אין לי כח לחתוך סלט. אין לי חשק לטגן חביתה. אין לי כלום בבית וגם אין לי מה ללבוש, אבל זה כבר למדור אחר.
מאפינס קוטג' דורש שלושה רכיבים פשוטים שיש בכל בית תמיד ותמיד אפשר להוסיף בעזרת יד הדמיון הטובה.
דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 2 דקות + רבע שעה- עשרים דקות אפיה
מצרכים:
תבנית מאפינס. עדיף מסיליקון.
כ-250 גרם קמח תופח (או קמח רגיל עם חצי שקית אבקת אפיה)
ביצה
קופסת קוטג'
קצת שמן לשימון התבנית
למהדרים- מעט שומשום
הכנה:
שופכים את קופסת הקוטג' לקערה. בתוך הקופסה הריקה ממלאים את הקמח התופח (או קמח רגיל ואז מוסיפים כחצי שקית אבקת אפיה) ואת הכמות הזו שופכים לקערה.
מוסיפים ביצה לתערובת ומערבבים.
בשלב זה ניתן לתבל במלח-פלפל איך שאתם אוהבים. קצת אגוז מוסקט מוסיף מאוד למאכלים חלביים.
אפשר לשלב גבינות שונות, קשות או רכות עם הקוטג', ומי שאוהב פטריות, זיתים, תירס וכדומה יכול להוסיף לתערובת.
משמנים קמעה את תבנית המאפינס ומכניסים לכל גומחה תערובת שתמלא את כל הגומחה עד לקו התבנית.
מפזרים מעט שומשום מעל כל מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות. אחרי רבע שעה בודקים האם התערובת התקשתה מבחוץ ונעשתה ספוגית מבפנים (ניתן לבדוק עם מזלג). אם זה המצב- מוציאים, ממתינים כחמש דקות וניתן להוציא את המאפינס אחד-אחד לצלחות.
בתיאבון!
תגובות
הוסף תגובה
הוסף תגובה
ארוחת ערב משביעה וטעימה ברבע שעה
אין לי כח לחתוך סלט. אין לי חשק לטגן חביתה. אין לי כלום בבית וגם אין לי מה ללבוש, אבל זה כבר למדור אחר.
מאפינס קוטג' דורש שלושה רכיבים פשוטים שיש בכל בית תמיד ותמיד אפשר להוסיף בעזרת יד הדמיון הטובה.
דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 2 דקות + רבע שעה- עשרים דקות אפיה
מצרכים:
תבנית מאפינס. עדיף מסיליקון.
כ-250 גרם קמח תופח (או קמח רגיל עם חצי שקית אבקת אפיה)
ביצה
קופסת קוטג'
קצת שמן לשימון התבנית
למהדרים- מעט שומשום
הכנה:
שופכים את קופסת הקוטג' לקערה. בתוך הקופסה הריקה ממלאים את הקמח התופח (או קמח רגיל ואז מוסיפים כחצי שקית אבקת אפיה) ואת הכמות הזו שופכים לקערה.
מוסיפים ביצה לתערובת ומערבבים.
בשלב זה ניתן לתבל במלח-פלפל איך שאתם אוהבים. קצת אגוז מוסקט מוסיף מאוד למאכלים חלביים.
אפשר לשלב גבינות שונות, קשות או רכות עם הקוטג', ומי שאוהב פטריות, זיתים, תירס וכדומה יכול להוסיף לתערובת.
משמנים קמעה את תבנית המאפינס ומכניסים לכל גומחה תערובת שתמלא את כל הגומחה עד לקו התבנית.
מפזרים מעט שומשום מעל כל מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות. אחרי רבע שעה בודקים האם התערובת התקשתה מבחוץ ונעשתה ספוגית מבפנים (ניתן לבדוק עם מזלג). אם זה המצב- מוציאים, ממתינים כחמש דקות וניתן להוציא את המאפינס אחד-אחד לצלחות.
בתיאבון!
תגובות
הוסף תגובה
הוסף תגובה
ידיעות בקצרה
כתבות
הנחיות מצילות חיים לקראת גל החום
06/08/2025
מקומי
מרוץ הלילה נדחה בחודשיים
29/07/2025
חינוך
חרדים ומשרתים
21/07/2025
מקומי
איך תונצח המלחמה בפ"ת?
26/06/2025
כתבות
רחוקות מהבית - קרובות ללב
24/06/2025
מקומי
ממשיכים בשידרוג מרכז העיר
24/06/2025
מקומי
מה העלתה בחכתה סוכנת קטינה שהפעילה המשטרה בפ"ת?
23/06/2025
כתבות
פעם מתנדב, תמיד מתנדב
22/06/2025
מקומי
פחות אוטובוסים יסעו בשכונה
26/05/2025
מלחמת "חרבות ברזל" בפתח תקווה
מתפללים לשחרורם
14/11/2023





